sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kaveri, älä unohdu!

Postaan nyt Friendsin I'm His Girl -kappaleesta ihan vain muistuttaakseni siitä itselleni ja pikkuisen tietysti myös teille sillä muuten unohdan sen koska olen saanut pallon päähäni kaksi liian monta kertaa. Friends on juuri niin maharatsaa tunetusta, että haluan ostaa ihan koko albumillisen kappaleita sitten kun niitä joskus ensi vuonna Lucky Number Musicilta tulee.


Taisin ensimmäisen kerran törmätä yhtyeeseen Stop, shake, honey, go -blogin kautta, jota olen sittemmin alkanut seurailla. Parin hyperlinkin takaa kuitenkin, kuten internet-ajan elämänmenossa on tapana.
Peesailen tässä yllä mainittua verkkopäiväkirjaa ja sanon minäkin, että bändistä oli melko tuskastuttava hakea lisätietoa. Tuleekin mieleen The Shoes (ranskalaista konemusiikin aaltoa), jonka Knock out sinkkua takavuosina metsästin. Etuvuosina en ole enää metsästänyt, koska löysin sen. (Tässä välissä armotonta pohdintaa noin 20 sekunnin ajan siitä, mitä haluaisin Kengistä vielä sanoa.) Niin, ei ollut aluksi löytyä millään helvetilläkään. Pelkkiä perhanan kenkiä. Alhaalla sitten musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti