perjantai 7. lokakuuta 2011

Halvat huvit, häh?

Onko sinulla Spotify Premium?

Kyllästyin Spotifyn aikarajoituksiin ja kokeilin vanhan koulun cd-levyjä ja vinyylejä. Sama juttu, lakkaavat jossain vaiheessa soimasta. Pakottavat raahautumaan soittimelle ja virittämään itsensä uudelleen (ne laitteet siis). Päätin koekäyttää Spotifyn Premiumia. Aiai, ei enää Jonathania eikä aikarajoituksia. Paitsi että tänään se koeaika päättyy ja jatkaakseen pitäisi maksaa 9,99 euroa kuukaudessa. Kyllästyminen on kallista.

Jokin aika sitten kiukuttelin suunnilleen samasta asiasta (täällä). Olenko taipunut, tuskin vielä.  Ja noin 35 sekuntia myöhemmin päätän ryhtyä premium-asiakkaaksi. No ei vaiteskaan, mutta lähellä se on.

Kyöniä meininkiä muuten. Spotify antaa kahden päivän koeajan jälkeen vielä 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa. Kelkkansa kääntämistä pohtivat joutuvat kuitenkin antamaan luottokorttinsa tiedot, joka takaa sitten sen, että mikäli tämän aikajakson päätyttyä ei edelleenkään halua Premium-palvelua mutta unohtaa mainita tästä palveluntarjoajalle, joutuu siitä jo maksamaan. Toisin sanoen käyttäjä tekee sopimuksen, joka sitten tarvitsee erikseen purkaa, jos mielii tulevaisuudessa välttyä kuukausimaksuilta. Toimiva malli suoramarkkinoijilta.

Edited Oct t5, 12.17

Uskollinen lukija suosittelee Groovesharkia.

1 kommentti: