sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

OMG! Bonnie Tyler

ai niiid ö hiiiiirouuuu....Ai ai ihqadaa, bonajepu, hottibona. Bonnie Tyler on niin paras. Tässäpä on kappale, joka kuvastaa prikulleen sitä työpaikan virkistyspäivän nousuhumalaista hetkeä, kun tuo nykypäivän arkielämän vielä naimaton bussikuskihousuinsinööri kokee naistyötoverinsa flirttailevan ja kutsuvan luokseen. Siis sitä hetkeä, jolloin mies ajattelee auringon vihdoinkin nousevan. Bonnien ääni se rohkaisee epävarmemmankin suomalaisen miehen nousemaan hänen tuoppien täyttämästä pöydästään kohti mieleensä maalaileman Finndomo-Skoda-unelman keskeisintä hahmoa. Naista joka tuntuu pitävän juuri sinua kauan etsimänään sankarina. Tämä on sitä tietokonemiehen rohkeuskoetta.

Kaikki on vielä tässä vaiheessa hyvin. Ja vaikka yrityksesi ei päättyisikään samaan osoitteeseen, älä lakkaa yrittämästä. Tämä laulu soi uudestaan.

1 kommentti:

  1. Hieno kuvaus, mutta en jaksa kuunnella kun Bonnie Tyler on jo tehnyt maailmankaikkeuden parhaan biisin. Siis biisin jossa on nuo kaikki mainitsemasi elementit ja vähän päälle.

    VastaaPoista